Καπνιστό Πορτομπέλο σε λάδι Διατροφικοί ισχυρισμοί:
Το κορυφαίας ποιότητας μανιτάρι καλλιέργειας Πορτομπέλο, γίνεται καπνιστό. Η μεστή γεύση του και η σαρκώδης υφή του συνδυάζονται με το άρωμα του καπνού και δημιουργούν ένα προϊόν που κατατάσσεται πολύ ψηλά στην πυραμίδα της γευσιγνωσίας. Αποτελεί ένα εξαιρετικό συνοδευτικό μεζεδάκι, ενώ αν θέλετε η σαλάτα σας να έχει τα χαρακτηριστικά του αρώματα, προσθέστε μερικά κομμάτια σε αυτήν ή χρησιμοποιήστε το λάδι του. |